Componisten & Arrangeurs

 

Con Brio Music (CBM) is een jonge muziekuitgeverij, bestaande uit een groep talentvolle, eigenzinnige musici die zich richt op het uitbrengen van kwalitatief hoogstaande publicaties voor harmonie- en fanfareorkesten, brassbands en ensembles. 

Doel van de groep is, interessante, meestal onbekende composities voor orkest of ensemble te bewerken, bijvoorbeeld vanuit de symfonieorkest- of piano/orgel-literatuur. Daarnaast is CBM een podium voor jonge componisten.  De mensen binnen CBM zijn vaak actief op diverse terreinen, als musicus, dirigent, arrangeur, componist en docent. 

De leden hebben elk een wisselende achtergrond met verschillende specialisaties. Als leidraad in de instrumentaties geldt de uitgebreide, Nederlandse model-bezetting voor harmonieorkest en fanfare. Inherent aan de brassband is uiteraard de vaste bezetting. Daarnaast geeft CBM arrangementen en composities uit voor diverse blazers-ensembles.

Momenteel bestaat de groep uit de volgende leden: 

Jos Zegers - Pieter Koster - Bas Clabbers - Albert-John Vervorst

De hoborieten worden gemaakt door Jos Zegers, afgestudeerd beroeps-hoboist en dirigent. 

Over de covers van onze partituren

Voor de covers van onze partituren hebben we de samenwerking met een eigenzinnige kunstenares opgezocht. Miriam Vleugels is een Kerkraadse kunstenares met veel passie voor haar werk.
In haar schilderkunst werkt Miriam Vleugels heel intuïtief en haar hogere doel is om haar publiek te mogen raken met haar creaties.
Te raken door het verhaal dat ze vertellen, door de gebruikte symboliek of simpelweg door de keuze van het kleurenpalet. Kijk voor meer informatie over Miriam op haar website: www.miriamvleugels.nl