Danzi Premium rieten voor klarinet 10 st + gratis blad De Klarinet afbeeldingen

  • Danzi Premium rieten voor klarinet 10 st + gratis blad De Klarinet afbeeldingen
  • Danzi Premium rieten voor klarinet 10 st + gratis blad De Klarinet afbeeldingen
 
 
Pin It


Danzi Premium rieten voor klarinet 10 st + gratis blad De Klarinet

Oude prijs: 29,50 € 20% korting

Nieuwe prijs: 23,50 €

 

 

Op voorraad

Prijs inclusief 21% BTW, Exclusief verzendkosten

We zijn trots! In het meest recente nummer van vaktijdschrift De Klarinet een uitgebreide - en positieve - recensie over onze Danzi klarinetrieten.

Probeer nu Danzi klarinet rieten uit en ontvang het blad De Klarinet helemaal gratis! Wees er snel bij, aanbieding geldt zolang de voorraad tijdschriften strekt! Een ideaal moment om zowel deze rieten als dit mooie blad uit te proberen!

Voor € 23,50 ontvang je 10 Danzi rieten en het blad De Klarinet, inclusief verzendkosten! Kies voor gratis verzending van je bestelling voor de verzendmethode “Afhalen”. Je ontvangt rieten en het blad dan gratis verzonden thuis! 

Het Italiaanse Danzi Reeds is een nieuwkomer op de Nederlandse markt. Sinds 1996 maakt deze kleine Italiaanse onderneming professionele rieten voor klarinet, fagot en hobo. Het aanbod beperkt zich tot rieten voor bes-klarinet met Franse baan, maar de kwaliteit is zeer goed. 

De klarinettisten die Danzi's rieten hebben getest zijn zeer te spreken over de goede eigenschappen van deze rieten:


- Italiaans topfabricaat

- Geen massaproduct

- Mooi warm geluid

- Gaan langer mee

- Erg weinig variatie in sterkte en kwaliteit.


Een doosje van 10 rieten levert veel meer goede rieten op dan een vergelijkbaar doosje VanDoren. Verkrijgbaar in sterktes van 2 t/m 4. Deze zijn iets zwaarder dan de sterktes op VanDoren Traditional. 

Bekijk hieronder de recensie in De Klarinet van onze rieten:

Test Danzi Rieten De Klarinet 03-2016 PDF

 Kies voor gratis verzending van je bestelling voor de verzendmethode “Afhalen”. Je ontvangt rieten en het blad De Klarinet dan gratis verzonden thuis! Betaling gemakkelijk en snel via iDeal. Deze aanbieding is geldig tot 1 mei 2016 of zolang de voorraad strekt.


+316-41111215 - Telefonische bestellingen
WhatssApp

 


Productinformatie


Categorie: Rieten Besklarinet

Merk: Danzi Reeds


Beoordelingen


  • Geert Schrijvers / meer dan een jaar geleden TonenVerbergen

    Helder en toch warm van klank, soepel in het staccatospel en blijft lang goed. Dit is voor mij een zeer aangename verrassing. Mijn hoop is dat Danzi (en Con Brio Music) ook rieten voor basklarinet uitbrengen, alsmede rieten voor het Duitse mondstuk.